×Uygulama Logosu

Habokado - Akıllı Haber Özeti

Özetleri Okuyun ve Dinleyin

Tam 35 Gündür Hapşırıyordu. Benazir Aydın'dan Haber Var!

Batman'da yaşayan Benazir Aydın 18 Eylül'de hapşırma nöbeti geçirdi. Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

Kaynak: Yeni Çağ, Dha / İHa

23 Ekim 2024 00:10

Alıntıdır : Haber Kaynağı İçin Tıklayınız

Benzer Haberler

Bu habere çok benzer konularda diğer kaynaklardaki haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hapşırık Nöbeti Geçiren Benazir Aydın'dan Güzel Haber! Taburcu Oldu

Yaklaşık 1 aydır aralıksız hapşırmasıyla gündeme gelen Batmanlı Benazir Aydın, tedavi amaçlı Ankara'ya sevk edildi. Seyitler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül'de hapşırmaya başladı. 18 Eylül'den itibaren aralıksız hapşıran Benazir Aydın, 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

22 Ekim 2024 16:32

35 Gündür Sürekli Hapşıran Kadın Sağlığına Kavuştu! Doktorların Kullandığı Yöntem Hapşırık Nöbetine Son Verdi

Batman'da aralıksız hapşıran, tedavisi için Ankara'ya sevk edilen 2 çocuk annesi Benazir Aydın (24), sağlığına kavuştu. Seyitler Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül'de hapşırmaya başladı. 18 Eylül'den itibaren aralıksız hapşıran Benazir Aydın, 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

22 Ekim 2024 16:16

Hapşırma Nöbeti Geçiren Aydın, Yarın Taburcu Edilecek

Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti. 20 gündür tedavi altında tutulan Aydın'a, trigeminal sinirde hapşırma refleksi oluştuğu gerekçesiyle 4 kere sinir blokajı tedavisi uygulandığı öğrenildi.

22 Ekim 2024 16:29

Günlerdir Aralıksız Hapşıran Benazir Aydın İle İlgili Yeni Gelişme!

Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbeti geçiren Benazir Aydın'ın durumu anlaşılamayınca daha detaylı tedavi için Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti. 20 gündür tedavi altında tutulan Aydın'a, trigeminal sinirde hapşırma refleksi oluştuğu gerekçesiyle 4 kere sinir blokajı tedavisi uygulandığı öğrenildi.

22 Ekim 2024 16:29

Hapşırma Nöbeti Geçiren Benazir Aydın Taburcu Edilecek

Batman'da yaşayan Benazir Aydın, 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. İleri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Aydın, 35 gün aradan sonra sağlığına kavuştu.

22 Ekim 2024 16:12

Aralıksız Hapşırmasıyla Gündem Olmuştu: Sağlığına Kavuştu

Batman'da 18 Eylül'den itibaren aralıksız hapşırık nöbetine tutulan 2 çocuk annesi Benazir Aydın, uzun süren tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Tedavi için Ankara'ya sevk edilen Aydın, yapılan enjeksiyonlarla 35 gün süren hapşırık nöbetinden kurtuldu.

22 Ekim 2024 15:29

Tam 35 Gündür Hapşırıyordu… Benazir Aydın'dan Haber Var!

Benazir Aydın, 18 Eylül'de hapşırma nöbeti geçirmeye başladı. 20 gündür tedavi altında tutulan Aydın'a, trigeminal sinirde hapşırma refleksi oluştuğu gerekçesiyle 4 kere sinir blokajı tedavisi uygulandı.

22 Ekim 2024 16:30

Hapşırma Nöbeti Geçiren Kadın Sonunda İyileşti

Trigeminal sinirde refleks oluştuğu için hapşırma nöbeti geçiren Benazir Aydın, 35 günlük tedavinin ardından yarın taburcu edilecek. Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

22 Ekim 2024 17:59

Hapşırma Nöbeti Geçiren Kadın Sonunda İyileşti

Trigeminal sinirde refleks oluştuğu için hapşırma nöbeti geçiren Benazir Aydın, 35 günlük tedavinin ardından yarın taburcu edilecek. Batman'da 18 Eylül'de hapşırma nöbetleri üzerine Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Benazir Aydın, ileri tetkik ve tedavi için 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

22 Ekim 2024 19:38

Hapşırık Krizine Giren Kadından Haber Var: 35gün Sonra Sağlığına Kavuştu

Hapşırık nöbetine tutulan kadın, 35 gün süren tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

22 Ekim 2024 16:16

İletişim Formu

captcha

Kişisel verilerinizi işlemekte ve kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin bilgilere aydınlatma metnini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Değerlendirme için doğrulama kodunu girin.

captcha