×Uygulama Logosu

Habokado - Akıllı Haber Özeti

Özetleri Okuyun ve Dinleyin

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı! Aziz Yıldırım Sürprizi

10:34 27 Temmuz 2024 AZİZ YILDIRIM DESTEK İÇİN DİVAN KURULU'NA GELDİ Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon öncesi desteğini göstermek amacıyla Yüksek Divan Kurulu'na katıldı. 10:33 27 Temmuz 2024 DİVAN KURULU'NUN GÜNDEMİ 1. SAYGI DURUŞU 10:32 27 Temmuz 2024 DİVAN KURULU BAŞLADI Fenerbahçe kulübünün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.

Kaynak: Milliyet

27 Temmuz 2024 10:54

Alıntıdır : Haber Kaynağı İçin Tıklayınız

Benzer Haberler

Bu habere çok benzer konularda diğer kaynaklardaki haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Ali Koç'tan Galatasaray'a Olay Sözler!

Son seçimde mevcut Başkan Ali Koç'la yarışan eski başkan Aziz Yıldırım desteğini göstermek için kurula geldi. Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı... 14:01 27 Temmuz 2024 ALİ KOÇ'TAN G.SARAY'A OLAY SÖZLER! Yıllar sonra o malum unsurları içinde bulundurmayan bir federasyon geldi. Bu saatten sonra söylemler değil eylemler önemli. 13:46 27 Temmuz 2024 BAŞKAN ALİ KOÇ: AZİZ BAŞKAN'IN BURADA OLMASI ÇOK ANLAMLI Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Sayın başkanımız Aziz Yıldırım, yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş yöneticilerimiz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Aziz Başkan'ın burada olması çok anlamlı. Söyledikleri adil iklimi sağlayabilirlerse, en büyük destekçisi Fenerbahçe olur. 12:30 27 Temmuz 2024 KIZILHAN: KİMİN ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİĞİNİ HERKESE GÖSTERDİK Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan: Yeni TFF'den tek beklentimiz; her zaman vurguladığımız gibi adil yaklaşımla, tüm takımlara karşı eşit mesafede Türk futbolunun geleceğinin düşünülerek adımlar atılmasıdır. 24-25 sezonu için yaklaşık 16 bin kombine yenilenmiş olup, derneklerimize kombine yerine maç bileti uygulamasına geçtiğimiz için yenileme oranı yüzde 80 olmuştur. 10:46 27 Temmuz 2024 ŞEKİP MOSTUROĞLU'NDAN BİRLİK ÇAĞRISI Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, "Bugün aramızda önceki başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da bulunuyor, kendisine 'hoş geldiniz' diyorum. 8-9 Haziran 2024 tarihinde yapılan seçimli olağan genel kurulumuzda Sayın Başkanımız Ali Koç, üçüncü kez başkanlığa seçilmiştir. 10:34 27 Temmuz 2024 AZİZ YILDIRIM DESTEK İÇİN DİVAN KURULU'NA GELDİ Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon öncesi desteğini göstermek amacıyla Yüksek Divan Kurulu'na katıldı. Aziz Yıldırım, 9 Haziran ayında yapılan seçimde Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç'a rakip olmuştu. Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilirken Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı. 10:33 27 Temmuz 2024 DİVAN KURULU'NUN GÜNDEMİ 1. SAYGI DURUŞU 10:32 27 Temmuz 2024 DİVAN KURULU BAŞLADI Fenerbahçe kulübünün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.

27 Temmuz 2024 17:06

Ali Koç'tan Tff Sözleri: 'Yıllar Sonra O Malum Unsurları...'

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu. "Hepimiz Olimpiyatlara giden tüm sporcularla gurur duyuyoruz. İnşallah en yüksek sayıda madalya ile dönerler. Çünkü ülkemiz bunu hak ediyor. Belki 27 sporcu Paris'e başka kulüplerden gitse, teşekkür ederlerdi. Ancak biz olunca çok konuşan çıkmıyor. Antrenörlerimize, sponsorlarımıza teşekkür ederim. Aziz Başkan'ın burada olması çok anlamlı. 'Dünyanın en büyük spor kulübü' olma vizyonunu Fenerbahçe'ye o yerleştirdi." "Seçim bitti, gerçekten Fenerbahçe kazandı. Son gün camianın istediği tablo, sizlerin mutlu olması. Artık enerjimizi birbirimize değil, Fenerbahçe'nin çubuklusu için harcama zamanı gelmiştir. Sizlerin bu şekilde mutlu olduğunu görmek bizler için mutluluk kaynağıdır. Aziz Yıldırım'ın mevcudiyeti, başkan kim olursa olsun destek vermesi büyük bir rekabet avantajı kazandırır. Bunu inşallah ileriki günlerde göreceğiz. Burada olduğu için başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ederim." "TFF seçimlerinde isyan edenler kazandı. Sonucu pek çok yer için sürpriz oldu. Bir ittifak kazandı. Bu ittifak kendinden oldu. Bu ittifak futbolun bağımsız olması anlamında çok önemli. Devletin çorbada tuzu olacak. Ancak biz sahada devletin elinin olmamasını istiyoruz. Kurulların liyakatle kurulmasını istiyoruz. Bir kulübün transfer tahtası kapandığında sihirli bir el olmamasını istiyoruz. 99 puan topladık, 7,5 milyon dolar aldık. Anadolu kulüpleri bu az gelir nedeniyle müdahaleye açık hale geliyor. Futbolun dünya çapında olması için devlet destek olacak. Devlet olmasa, bu statlar olur muydu? Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı... Herkes topa girmeli. Kısır bir rekabet içerisindeyiz." "Giden, geleni aratır mı? Başkanınız olarak şunu söyleyebilirim, değişimin kazanması daha iyi oldu. Yıllar sonra o malum unsurları içinde bulundurmayan bir federasyon geldi. Fenerbahçe ile ilişkileri nasıl olur, bilemem. Bu saatten sonra söylemler değil eylemler önemli. Adil iklim sağlanırsa bunun destekçisi olacağız. Bu TFF o malum kulübü ittirecek diyemeyiz, ama gidenlerin ittireceği kesindi. O yüzden bu değişiklik oldu. Gidenin arkasından konuşmak istemiyorum. Ancak Fenerbahçe'ye büyük zararları oldu."

27 Temmuz 2024 14:08

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Destek! Sarılıp Böyle Destek Verdi

Fenerbahçe kulübünün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı. 8-9 Haziran 2024 tarihinde yapılan seçimli olağan genel kurulumuzda Sayın Başkanımız Ali Koç, üçüncü kez başkanlığa seçilmiştir. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon öncesi desteğini göstermek amacıyla Yüksek Divan Kurulu'na katıldı. Aziz Yıldırım, 9 Haziran ayında yapılan seçimde Fenerbahçe başkanlığı için Ali Koç'a rakip olmuştu. Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilirken Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı.

27 Temmuz 2024 11:40

Ali Koç'tan Tff Seçimi Sözleri: "Adalet İsteyenler Kazandı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Aziz Başkan'ın burada olması çok anlamlı" dedi. Koç, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 5 oy farkla Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakarak başkan seçildiği TFF seçimleriyle ilgili de gündem olacak ifadeler kullandı. Yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş Aziz Yıldırım'ı saygıyla selamladığını söyleyerek sözlerine başlayan Koç, "Toplantımız anlamlı bir tarihe rastladı. Olimpiyatlara katılımda gösterdiğimiz başarı dillendirildi, hepimiz gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın şansları bol olsun. Ülkemiz bunu hak ediyor. Bu sporcuları yetiştiren kulüplere hakkını veren medya mensuplarına, kanallara, gazetelere de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belli yerler imtina ediyorlar çünkü. 27 sporcu başka kulüplerden gitse daha rahat teşekkür ederlerdi belki" ifadelerini kullandı. Bodrum'da yapılan toplantıda kendi açıklamasının yanlış anlaşıldığını dile getiren Koç, "Bodrum'da miting lafını kullandım. Her şeyi cımbızla çekiyorlar. Muhtelif yerlerden çok davet aldık dedik. Aramızda düşündük, İstanbul'da bir şey mi yapsak? Dedik bir taraftar buluşması anlamında söyledim. Her zaman yaptıkları gibi cımbızla çekip bir yerlere getirmek istediler. Bugün toplantıya 4 yöneticimizin katılması konusunu da ifade etmek istiyorum. Seçimlerden önce Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nın tarafsız olması gerektiğini ve Şekip Bey'in tarafsız olmadığını dile getirdim. Kendisine niye böyle düşündüğümü söyledim. 'Seçim dönemi siz üyelere telefon ediyorsunuz' dedim ama 'hayır' dediler. Biz yıllarca beraber çalıştık. Bundan sonraki süreçlerinde başarılar diliyorum" diye sözlerini tamamladı.

27 Temmuz 2024 15:01

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Gelişmesi! Ayakta Alkışladılar

Fenerbahçe'nin Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Aziz Yıldırım, 9 Haziran'da yapılan seçimde Ali Koç'a rakip olmuş ve Ali Koç 16.464 oy alarak yeniden başkan seçilmişti. Aziz Yıldırım ise 10.483 oy almıştı.

27 Temmuz 2024 12:03

Hacıosmanoğlu'na İmalı Destek! Ali Koç'tan 'Ittirecek' Açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'yla ilgili olarak, "Sayın başkan ve yönetim kurulu, arzuladığı ve yapacaklarını ifade ettiği gerçekten o adil iklimi sağlayabilirlerse bunun en büyük destekçisi Fenerbahçe olur ama gidenlerin sağlayamayacağı kesindi. Bu federasyona malum kulübü ittirecek de diyemeyiz ama gidenlerin ittireceği yüzde 100 kesindi. O yüzden bu değişimin olması iyi oldu" dedi. Olimpiyatlara önemli sayıda sporcu yolladıklarını ifade eden Koç, "Sayın başkanımız Aziz Yıldırım, yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş yöneticilerimiz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Toplantımız anlamlı bir tarihe rastladı. Olimpiyatlara katılımda gösterdiğimiz başarı dillendirildi, hepimiz gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın şansları bol olsun. Ülkemiz bunu hak ediyor. Bu sporcuları yetiştiren kulüplere, hakkını veren medya mensuplarına, kanallara, gazetelere de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belli yerler imtina ediyorlar çünkü. 27 sporcu başka kulüplerden gitse daha rahat teşekkür ederlerdi belki" diye konuştu. TFF'nin yeni yönetiminin Fenerbahçe ile ilişkilerinin nasıl olacağını bilemeyeceğini dile getiren Koç, "Bu saatten sonra söylemler değil, eylemler önemli. Sayın başkan ve yönetim kurulu, arzuladığı ve yapacaklarını ifade ettiği gerçekten o adil iklimi sağlayabilirlerse bunun en büyük destekçisi Fenerbahçe olur ama gidenlerin sağlayamayacağı kesindi. Bu federasyona malum kulübü ittirecek de diyemeyiz ama gidenlerin ittireceği yüzde 100 kesindi. O yüzden bu değişimin olması iyi oldu. O yüzden gidenin arkasından da konuşmak istemiyorum ama Fenerbahçe'ye büyük maliyeti oldu. Sadece onun değil, geçmişteki federasyonların da oldu. İfade edilen birlik-beraberlik ve bütünlüğü biz sağlarsak, enerjimizi birbirimize değil rekabete, çubuklunun başarısına ve bize yapılan haksızlıklara odaklarsak inanın işimiz çok daha kolay olur. Bugün bu seçimlere karşı gelen kulüpler vardı. Bunu açık açık yapabilenler vardı ve bunlardan biri Fenerbahçe'ydi, biri Beşiktaş'tı. Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları gereken refleksi seçim öncesi taraftarlarıyla Federasyona yürüyüş yapsaydı, sizce aday olabilir miydi? İnsanlar açık açık tepki vermekten çekiniyorlar" açıklamasında bulundu.

27 Temmuz 2024 16:24

Aziz Yıldırım Da Katıldı! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Toplantı öncesi Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın tokalaşması büyük alkış aldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı. Şube sorumlularının branşlarla ilgili verdiği bilgilerin ardından yeniden kürsüye gelen Kızılhan, "3 Temmuz kumpasının üzerinden 13 yıl geçti. Bu karanlık yapıya karşı tavrımızın net olduğunu ve mücadelemizin bitmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. TFF seçimli genel kurulu gerçekleşti. Yeni seçilen federasyondan tek beklentimiz adil yaklaşımla tüm takımlara eşit mesafede, Türk futbolunun geleceğini düşünerek adımlar atılmasıdır." ifadelerini kullandı. "Fenerbahçe bir ve beraber olursa tüm zorlukları aşacak güce sahiptir. Fenerbahçe dünyanın en büyük spor kulübü diyoruz. Marka değeriyle kıyasladığımızda bizim kadar farklı branşta aktif başka spor kulübü yok. Fenerbahçe bu branşlarda sadece aktif değil, hepsinde zirve yarışı içinde. Rakipler değişiyor ama Fenerbahçe adı hep aynı yerde kalıyor."

27 Temmuz 2024 10:39

Aziz Yıldırım Sürprizi: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı.

27 Temmuz 2024 10:53

Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı.

27 Temmuz 2024 10:53

Fenerbahçe Toplantısında Ali Koç Ve Aziz Yıldırım Tokalaştı, Üyeler Alkışladı!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski başkan Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı.

27 Temmuz 2024 10:53

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Sürprizi. Ali Koç Da Şaşırdı

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, 2018'deki kongrede başkanlığı Ali Koç'a karşı kaybetmesinin ardından hiçbir Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılmamıştı. Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra ilk kez Yüksek Divan Kurulu toplantısına geldi. "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir."

27 Temmuz 2024 12:34

Ali Koç'la Selamlaştı! Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Katıldı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve denetim kurulu raporları hakkında görüşmeler yapılacak.

27 Temmuz 2024 10:44

Aziz Yıldırım'dan Sürpriz

Toplantıya Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı.

27 Temmuz 2024 12:32

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Toplantıya Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı.

27 Temmuz 2024 10:47

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplandı: Aziz Yıldırım Detayı!

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da toplantıya katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli kulüpte 20 sene başkanlık yapan Yıldırım, seçimli genel kurul dışında 2018'in ardından ilk defa toplantıda yer aldı.

27 Temmuz 2024 12:11

Fenerbahçe'den Hacıosmanoğlu'na Mesaj! Kürsüden Gönderme: Yıldız Savaşları Başladı Mı?

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında, kulübün Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, bu sezon futbolda büyük başarılar elde edileceğine inandıklarını belirtti. Yapılan bilgi paylaşımının ardından tekrar kürsüye gelen Kızılhan, "3 Temmuz kumpasının üzerinden 13 yıl geçti. Bu karanlık yapıya karşı tavrımız nettir ve mücadelemiz asla sona ermeyecek." dedi.

27 Temmuz 2024 12:45

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: F.bahçe'ye Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Vizyonunu Yıllar Önce O Yerleştirdi

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan yüksek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Koç, "Sayın başkanımız Aziz Yıldırım, yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş yöneticilerimiz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Toplantımız anlamlı bir tarihe rastladı. Olimpiyatlara katılımda gösterdiğimiz başarı dillendirildi, hepimiz gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın şansları bol olsun. Ülkemiz bunu hak ediyor. Bu sporcuları yetiştiren kulüplere, hakkını veren medya mensuplarına, kanallara, gazetelere de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belli yerler imtina ediyorlar çünkü. 27 sporcu başka kulüplerden gitse daha rahat teşekkür ederlerdi belki." diye konuştu.

27 Temmuz 2024 15:19

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Toplantı öncesi Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın tokalaşması büyük alkış aldı. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı.

27 Temmuz 2024 11:30

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Konuşan Ali Koç: Aziz Başkan'ın Burada Olması Çok Anlamlı

Yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş Aziz Yıldırım'ı saygıyla selamladığını söyleyerek sözlerine başlayan Koç, "Toplantımız anlamlı bir tarihe rastladı. Olimpiyatlara katılımda gösterdiğimiz başarı dillendirildi, hepimiz gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın şansları bol olsun. Ülkemiz bunu hak ediyor. Bu sporcuları yetiştiren kulüplere hakkını veren medya mensuplarına, kanallara, gazetelere de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belli yerler imtina ediyorlar çünkü. 27 sporcu başka kulüplerden gitse daha rahat teşekkür ederlerdi belki" ifadelerini kullandı. Bodrum'da yapılan toplantıda kendi açıklamasının yanlış anlaşıldığını dile getiren Koç, "Bodrum'da miting lafını kullandım. Her şeyi cımbızla çekiyorlar. Muhtelif yerlerden çok davet aldık dedik. Aramızda düşündük, İstanbul'da bir şey mi yapsak? Dedik bir taraftar buluşması anlamında söyledim. Her zaman yaptıkları gibi cımbızla çekip bir yerlere getirmek istediler. Bugün toplantıya 4 yöneticimizin katılması konusunu da ifade etmek istiyorum. Seçimlerden önce Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nın tarafsız olması gerektiğini ve Şekip Bey'in tarafsız olmadığını dile getirdim. Kendisine niye böyle düşündüğümü söyledim. 'Seçim dönemi siz üyelere telefon ediyorsunuz' dedim ama 'hayır' dediler. Biz yıllarca beraber çalıştık. Bundan sonraki süreçlerinde başarılar diliyorum" diye sözlerini tamamladı. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Spor

27 Temmuz 2024 14:54

Fenerbahçe'de Bir İlk! Aziz Yıldırım Çok Şaşırttı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun bir aradan sonra Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. 2018'de başkanlık görevini Ali Koç'a devrettikten sonra toplantılara katılmayan Aziz Yıldırım, haziran seçimlerinin ardından Koç ile yeniden buluştu.

27 Temmuz 2024 11:28

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Övgüler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Aziz Başkan'ın burada olması çok anlamlı. 'Dünyanın en büyük spor kulübü' olma vizyonunu Fenerbahçe'ye o yerleştirdi" dedi. Toplantıya, Fenerbahce Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu Üyeleri ve kongre Üyeleri katıldı. Ali Koç, açıklamalarına şöyle devam etti: Ali Koç, açıklamalarını ise şu şekilde noktaladı:

27 Temmuz 2024 13:49

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı: Ali Koç Ve Aziz Yıldırım Bir Arada!

Kalamış'ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantıya, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkanı Şekip Mosturoğlu, YDK üyeleri ve eski başkan Aziz Yıldırım katıldı.

27 Temmuz 2024 11:41

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

YDK açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı. Toplantıya Aziz Yıldırım da dahil oldu Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, YDK toplantısına katıldı.

27 Temmuz 2024 16:13

Ali Koç: " Aziz Yıldırım'ın Burada Olması Çok Anlamlı"

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Olimpiyatlara önemli sayıda sporcu yolladıklarını ifade eden Koç, "Sayın başkanımız Aziz Yıldırım, yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet etmiş yöneticilerimiz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Toplantımız anlamlı bir tarihe rastladı. Olimpiyatlara katılımda gösterdiğimiz başarı dillendirildi, hepimiz gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın şansları bol olsun. Ülkemiz bunu hak ediyor. Bu sporcuları yetiştiren kulüplere, hakkını veren medya mensuplarına, kanallara, gazetelere de özellikle teşekkür etmek istiyorum. Belli yerler imtina ediyorlar çünkü. 27 sporcu başka kulüplerden gitse daha rahat teşekkür ederlerdi belki" diye konuştu.

27 Temmuz 2024 15:34

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Yeniden Bir Araya Geldiler! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Mesaj...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı saat 10.30'da başladı ve konuşmaların ardından sona erdi.

27 Temmuz 2024 10:56

Ali Koç: Tff Seçimlerinde İsyan Edenler Kazandı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

27 Temmuz 2024 14:37

Aziz Yıldırım Da Katıldı! Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve denetim kurulu raporları hakkında görüşmeler yapılacak.

27 Temmuz 2024 10:39

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda! Ali Koç İle Tokalaştı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Divan Kurulu Toplantısı başladı.

27 Temmuz 2024 11:00

Ali Koç Ve Aziz Yıldırım Bir Araya Geldi

Toplantı öncesi başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım'ın birbirine sarılması ve selamlaşması büyük alkış aldı

27 Temmuz 2024 12:32

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli kulüpte 20 sene başkanlık yapan Yıldırım, seçimli genel kurul dışında 2018'in ardından ilk defa toplantıda yer aldı.

27 Temmuz 2024 11:22

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Aziz Yıldırım Da Katıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli kulüpte 20 sene başkanlık yapan Yıldırım, seçimli genel kurul dışında 2018'in ardından ilk defa toplantıda yer aldı.

27 Temmuz 2024 11:30

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısında

Toplantıya Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da katıldı. 'de olağan bugün saat 10:30'da başladı.

27 Temmuz 2024 10:37

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım Sürprizi!

Gelişmeleri anbean Spor Arena'dan takip edebilirsiniz... Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu'nun açıklamalarıyla başlayan toplantıya sarı - lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.

27 Temmuz 2024 10:56

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı'nda Aziz Yıldırım Sürprizi

Toplantıya, eski başkan Aziz Yıldırım da katıldı. Toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı.

27 Temmuz 2024 10:43

İletişim Formu

captcha

Kişisel verilerinizi işlemekte ve kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin bilgilere aydınlatma metnini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Değerlendirme için doğrulama kodunu girin.

captcha