×Uygulama Logosu

Habokado - Akıllı Haber Özeti

Özetleri Okuyun ve Dinleyin

İstanbul Fatih'te Kan Donduran Olay! Kadının Kafasını Kesip Surdan Atlayarak İntihar Etti

Fatih'te bir şahıs iddiaya göre bir kadının kafasını kestikten sonra surlardan aşağıya atlayarak intihar etti. Fatih'te bir kişi, iddiaya göre bir kızın kafasını kestikten sonra surdan atladı.

Kaynak: Yurt

04 Ekim 2024 17:52

Alıntıdır : Haber Kaynağı İçin Tıklayınız

Benzer Haberler

Bu habere çok benzer konularda diğer kaynaklardaki haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Son Dakika: İstanbul Fatih'te Kan Donduran Olay! 19 Yaşındaki Semih Çelik, Ayşenur Hilal Ve İkbal Uzuner'i Katletti! Kafasını Kesip...

19 yaşındaki kasap olduğu bildirilen Semih Çelik, Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kadını vahşice öldürdükten sonra, Edirnekapı surlarından aşağı atlayarak intihar etti. Bu cinayetin ardından yaklaşık yarım saat sonra Eyüpsultan'daki okul arkadaşı İkbal Uzuner'in evine giden Çelik burada genç kızı öldürerek 6 parçaya ayırdı. Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in Semih Çelik tarafından vahşice öldürüldüğü öğrenildi. Semih Çelik'in 15.30 sıralarında sevgilisi Ayşenur Halil'i Eyüpsultan ilçesinde öldürdükten sonra 16.00 sıralarında İkbal Uzuner'i Fatih'e gidip tarihi surlarda vahşice katlettiği sonrasındaysa yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmalarda şüphelinin önce eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i öldürüp boğazını kestiği arından da Fatih'teki okul arkadaşı İkbal Uzunuer'in yanına gidip onu öldürdüğü kasaplık yaptığı için nizami kesimler yaptığı iddia edilen şüphelinin genç kızın bedenini 6 parçaya ayırıp Edirnekapı surlarına götürdüğü öğrenildi. Kasap olarak çalışan Semih Çelik 'in polisteki suç kaydı sayısının üç olduğu öğrenildi.

04 Ekim 2024 22:21

İstanbul'daki Çifte Kadın Cinayetinde Yeni Detaylar: Fail Kasapmış, İşleyeceği Cinayetin Resmini Önceden Çizmiş

Fatih'te, mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), sevgilisi İkbal Uzuner (19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Çelik bir süre sonra Uzuner'e bıçakla saldırıp öldürdükten sonra parçalara ayırdı. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Çelik'in, eski sevgilisi Halil'i de 15.30 sıralarında Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü belirlendi. "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih ilçesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; yapılan çalışmalarda; S.Ç.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

04 Ekim 2024 17:40

Fatih'teki Surlarda Vahşet! 19 Yaşındaki Cani Semih Çelik, Yarım Saat Arayla İki Kadını Katletti

Fatih'te, mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), sevgilisi İkbal Uzuner(19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Çelik'in yarım saat önce de Eyüpsultan'da yeni kız arkadaşı olduğu ileri sürülen Ayşenur Halil'i (19) de öldürdüğü anlaşıldı. İddialara göre, kasap olan Semih Çelik, dün saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i bıçaklayarak katletti. Burada eski kız arkadaşı olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i yanına çağıran Çelik, genç kızı bıçak zoruyla Derviş Ali Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi üzerindeki tarihi surlara çıkardı. Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Eyüp Ruh Sağlığı Merkezi ve Cerrahpaşa Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gören katil Semih Çelik'in ağır psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor. Kadınların 16'sı evli olduğu erkek, 4'ü eskiden birlikte olduğu erkek, 4'ü birlikte olduğu erkek, 2'si oğlu, 1'i babası tarafından öldürüldü.

05 Ekim 2024 07:36

Fatih'teki Korkunç Olayda Yeni Detaylar! Semih Çelik İlk Cinayeti Evde İşlemiş

Fatih'te mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), sevgilisi İkbal Uzuner(19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede Çelik'in, eski sevgilisi Ayşenur Halil'i de 15.30 sıralarında Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürdüğü belirlendi.

04 Ekim 2024 20:26

İki Kadını Katleden Semih Çelik, Cinayetten Önce Parçalanmış Ceset Çizmiş!

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden ve öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edilen Semih Çelik 'in evinde, parçalanmış bir cesedi gösteren kara kalem çizim çalışması ele geçirildi. 19 yaşındaki Semih Çelik, dün (4 Ekim) surlardan atlayıp intihar etti, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te yine 19 yaşındaki İkbal Uzuner adlı kadınları katletti. Çelik tarafından katledilen Ayşenur Halil'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Çelik'in babasının ifadesine başvuruldu. Öte yandan, evde yapılan aramalarda, Çelik'in odasından katlettiği İkbal Uzuner'in parçalanmış cesedine uygun kara kalem çizim çalışması ele geçirildi.

05 Ekim 2024 09:00

Fatih'te Vahşet: İki Kadını Katletti

Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Daha sonra kadını surlardan aşağı attı. İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklamada, "Semih Çelik'in surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde 19 yaşındaki Ayşenur Halil isimli kadını, daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İkbal Uzuner (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur " denildi.

05 Ekim 2024 07:37

Eyüpsultan'da Başladı, Fatih'te Bitti! İstanbul'daki Çifte Vahşette Kan Donduran Detaylar

Fatih'te, mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), sevgilisi İkbal Uzuner (19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edildi. Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve dün saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi. Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi. Şüphelinin intiharının ardından olay yerinde polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Şüphelinin cinayetleri neden işlediğine dair henüz bir bulguya rastlanmazken, öldürülen iki kızın da öğrenci olduğu belirlendi.

05 Ekim 2024 08:41

Edirnekapı Surlarında Dehşete Düşüren Vahşet! 2 Kadını Katledip İntihar Etti

Ardından Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Fatih'te Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'in (19) başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Semih Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yapılan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli bir kadını, daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir" denildi.

04 Ekim 2024 18:58

Fatih'te Vahşet Olayın Detayları Ortaya Çıktı!

İstanbul Fatih'te Semih Çelik'in yarım saat içinde katlettiği İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil cinayeti ile ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. İstanbul Fatih Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 20:33

Fatih'te Kan Donduran Cinayet! Önce Eski Sevgilisini Ardından Okul Arkadaşını Katletti

Semih Çelik, Eyüp'te önce eski sevgilisi Ayşenur Halil'in boğazını keserek katletti. İstanbul'da kasaplık yapan Semih Çelik (19), dün öğleden sonra İkbal Uzuner (19) ile birlikte Edirnekapı'da surlara çıktı. Caninin 5 kez psikolojik tedavi gördüğünü, 2 kez kaybolduğunu ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu söyleyen babası, "Ayşenur eski sevgilisiydi. İkbal ise okuldan arkadaşıydı" dedi.

05 Ekim 2024 07:37

İstanbul Fatih'te Vahşet Anları: 19 Yaşındaki İki Genç Kadını Katledip İntihar Etti

İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli cani, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Şahıs, olayın ardından surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in gün içerisinde 19 yaşındaki bir kadını daha öldürdüğü ortaya çıktı. Çalışmalar sonucu, 19 yaşındaki Semih Çelik adlı kişinin intiharı öncesinde saat 15.30 sularında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in de canına kıydığı tespit edildi.

04 Ekim 2024 18:26

Genç Kızı Vahşice Öldürüp Surlardan Atladı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şahsın bugün bir kadını daha öldürdüğü bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 4 Ekim 2024 tarihinde Fatih'te yaşanan cinayet ve intihar olayına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Ancak, intihar etmeden önce saat 15.30 sularında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli kadını ve ardından 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U. (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 17:34

Fatih'te Korkunç Cinayet: Kızın Kafasını Kesip Yol Ortasına Atan Zanlı Surdan Atlayarak İntihar Etti! (Olay Anı Videosu)

İstanbul'da Fatih'te kan donduran bir olay meydana geldi. Ardından surlardan atlayarak intihar etti. KİMLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. İKİ KADINI ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 18:14

Surlarda Dehşet! Yarım Saat Arayla İki Kadını Öldürdü, Birinin Kafasını Kesip Aşağı Attı

Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edildi. "Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor."

04 Ekim 2024 17:03

Fatih'te Kan Donduran Olay! İki Kadını Öldürdü Surlara Çıkıp İntihar Etti | Eski Sevgili İddiası: Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İstanbul'da Fatih'te kan donduran bir olay meydana geldi. Ardından surlardan atlayarak intihar etti. Olayda 2 kişi de hayatını kaybederken kimlikleri ortaya çıktı. KİMLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. İKİ KADINI ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 17:14

Fatih'te Bir Kızın Kafasını Kestikten Sonra Surdan Atlamıştı. Başka Bir Kızı Daha Öldürdüğü Ortaya Çıktı

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik, İkbal Uzun isimli kadının başını kestikten sonra surlardan aşağı atladı. Semih Çelik'in 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdü. Semih Çelik, ardından çıktığı surlardan aşağı atladı. S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 19:27

İkbal Uzuner Kimdir? Surlarda Canice Katledilen İkbal Uzuner Kaç Yaşında?

Olay, 4 Ekim 2024'te Derviş Ali Mahallesi'nde, Edirnekapı surlarının üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, İkbal Uzuner Semih Çelik'in eski sevgilisiydi ve Eyüpsultan'da öldürülen Ayşenur Halil de Çelik'in şu anki kız arkadaşıydı.

04 Ekim 2024 20:36

İki Kadını Katledip İntihar Eden Şahıs Her Şeyi Defterine Çizmiş: Kan Donduran Detaylar Ortaya Çıktı!

Kasap olduğu öğrenilen şahsın önce sevgilisi olan A.H.'yi boğazını keserek öldürdüğü, daha sonra eski sevgilisi İ.U.'yu bıçakla nizami şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlendi. Fatih'te kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), eski sevgilisi olduğu öğrenilen İkbal Uzuner'in (19) başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali M ahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Hastanede hayatını kaybettiği öğrenilen Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da sevgilisi A.H.'yi (19) öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 22:08

İstanbul'da Vahşet! Kadının Başını Kesip Surlardan Attı...

Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. 2 kişide hayatını kaybetti.

04 Ekim 2024 17:39

Fatih'te Vahşet Yaşandı! Kadının Başını Kesip İntihar Etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 19 yaşındaki S.Ç, önce Eyüpsultan'da 19 yaşındaki A.H isimli kadını öldürdü daha sonra Fatih'te 19 yaşındaki İ.U. isimli kadının başını kesti. Çalışmalar sonucu, 19 yaşındaki S.Ç. adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki A.H. ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te 19 yaşındaki İ.U. adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 18:39

Fatih'teki Dehşetin Kan Donduran Detayları Ortaya Çıktı!

İstanbul Fatih'te Kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'in (19) başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 19:14

Fatih'te Cinayet Mi Oldu? Bir Kadının Kafası Mı Kesilip Surlardan Aşağı Mı Atıldı 4 Ekim 2024?

4 Ekim 2024 Cuma saat 17.20'den itibaren sosyal medya akıl almaz bir olayla çalkalandı. İstanbul Fatih ilçesinde Edirnekapı surlarında 4 Ekim 2024 Cuma günü kan donduran bir olay meydana geldi. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı. Ardından bu şahıs da surlardan atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 17:46

Fatih'te Vahşet! İki İlçede İki Kadını Öldürüp Surlardan Atlayarak İntihar Etti

İstanbul Fatih'e bağlı Derviş Ali Mahallesi Fevipaşa Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında kan donduran bir olay yaşandı. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik (19), İkbal Uzuner'i (19) bıçakla vahşice katletti. Polisin çalışmaları neticesinde, Çelik'in intihardan önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) isimli bir kadını daha öldürdüğü tespit etti.

04 Ekim 2024 17:21

İstanbul'da Kan Donduran Olay: İki Kadını Vahşice Öldürüp İntihar Etti

Kasap olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Semih Çelik, ilk olarak Eyüpsultan ilçesinde saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i (19) bu olaydan yarım saat sonra ise Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) öldürdü.

04 Ekim 2024 17:52

Fatih'te Vahşet: İki Kadını Katledip İntihar Etti!

Ardından Çelik, surlardan atlayarak intihar etti. Çalışmalar sonucu, 19 yaşındaki Semih Çelik adlı kişinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki A.H. ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 17:59

Fatih'te Korkunç Olay! Başını Kesip Surlardan Attı!

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. 2 kişide hayatını kaybetti. Semih Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 18:04

İstanbul Fatih'te Kan Donduran Vahşet: İki Kadını Öldürüp Surlardan Atladı

Olay, saat 16.00 sıralarında İstanbul Fatih Edirnekapı surlarında yaşandı. Çelik, daha sonra saat 16.00 sıralarında ise Fatih'te bulunan arkadaşı İkbal Uzuner isimli kadın ile birlikte surlara çıktı.

05 Ekim 2024 08:51

Fatih Surlarındaki Olayla İlgili Emniyet Açıklama Yaptı: Önce İki Genç Kadını Öldürmüş! Kimlikleri Belli Oldu

Surlardan atlayan kişinin önce 19 yaşında iki kadını öldürdüğü ortaya çıktı. İstanbul Fatih'teki surlarda dehşete düşüren bir olay yaşandı. S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 18:17

Son Dakika Haberleri | İstanbul Fatih'te Kan Donduran Olay! Kadının Boğazını Kesip İntihar Etti: Yarım Saat Arayla Katliam Yapmış

Şüphelinin yarım saat arayla çifte katliam yaptığı ortaya çıktı. Fatih Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden kişinin yarım saat arayla iki kadını öldürdüğü ortaya çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi soruşturma sürüyor. İddiaya göre Edirnekapı surlarından atlayan 19 yaşındaki S.Ç.'nin 15:30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde yine 19 yaşındaki A.H. isimli kadını öldürdüğü bu olaydan yarım saat sonra ise Fatih'e geçip oradaki İ.U. isimli kadını öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 18:08

İstanbul'da Kan Donduran Olay: İki Kadını Yarım Saat Arayla Vahşice Öldürdü, Birinin Başını Kesip Surlardan Atladı!

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 17:40

Fatih'te 2 Kadını Öldürüp Surlardan Atladı

Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin, öncesinde iki ayrı ilçede iki kadını öldürdüğü tespit edildi. Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 18:06

Fatih'te Dehşet Anları! Kadının Başını Kesip Surlardan Atladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüpheli S.Ç.'nin (19) intihar etmeden önce 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki A.H. isimli kadını ardından 16 sıralarında 19 yaşındaki İ.U isimli iki kadını öldürdüğünü açıkladı.

04 Ekim 2024 17:16

İki Kadını Öldürdü, Fatih'teki Surdan Atlayıp İntihar Etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki bir erkek surlardan atlayarak intihar etti. Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 17:54

S.ç. Adlı Erkek Yarım Saat Arayla İki Kadını Katletti

Cinayetlerin ardından surlardan atlayarak intihar eden faille ilgili soruşturma sürüyor. Kadınları katleden fail, Fatih'te surlardan atlayarak intihar etti. Çalışmalar sonucu, fail S.Ç'nin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 18:42

Yarım Saatte İki Kişiyi Öldürdü! İstanbul'da Kesik Baş Vahşeti

Olayda iki kişi de hayatını kaybederken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çalışmalar sonucu, S.Ç. (19) adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te İ.U. (19) adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

04 Ekim 2024 17:24

Fatih'te Genç Kızın Kafasını Kesip Surdan Atan Caninin Evinde Kan Donduran Çizimler Ortaya Çıktı!

İstanbul Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Çelik'in Eyüpsultan'da saat 15.30'da da Ayşenur Halil'i öldürdüğü ortaya çıktı. Öte yandan Semih Çelik'in evinde yapılan aramada çizdiği bir resim ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 20:10

Fatih'te Dehşet. Kadının Başını Kesip Surlardan Aşağı Attı Sonra İntihar Etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki S.Ç, İ.U isimli kadının başını kestikten sonra surlardan aşağı atladı. S.Ç'nin 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde 19 yaşındaki A.H'yi öldürdü. S.Ç ardından çıktığı surlardan aşağı atladı.

04 Ekim 2024 17:37

Son Dakika | Fatih'te Bir Şahıs, Kızın Kafasını Kestikten Sonra İntihar Etti

İstanbul Fatih'te bir kişi iddialara göre bir kızın kafasını kesti daha sonra da Yedikule Surları'ndan atladı. İddialara göre bir şahıs, surların tepesine çıkarın ilk önce bir kızın kafasını kesti.

04 Ekim 2024 17:15

İstanbul'da Kan Donduran Olay! Kadının Başını Kesip,surlardan Attıktan Sonra İntihar Etti!

İstanbul Fatih'te bir kişi, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından attıktan sonra kendisi ise atlayarak intihar etti. Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak intihar ederken, dehşete düşüren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı.

04 Ekim 2024 17:54

Fatih'te Vahşet: Kadının Kafasını Kesip Surlardan Attı, Ardından İntihar Etti

İstanbul Fatih'te bir şahıs, kimliği henüz belirlenmeyen bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı.

04 Ekim 2024 17:29

İstanbul'da Vahşet! Genç Kızın Kafasını Kesip, İntihar Etti!

İstanbul'un Fatih Mahallesi'nde uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahıs, bir kızın kafasını kesti ardından surdan atlayarak intihar etti. Görgü tanıklarına göre surlara çıkan gencin annesi ise 'İsmet sen ne yaptın oğlum' sözleriyle feryat etti.

04 Ekim 2024 17:55

Video | Cnn Türk Olay Yerinde: Edirnekapı Surlarında Kan Donduran Olay!

İstanbul Fatih'te bir kişi kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz olay yerinden son durumu aktardı.

04 Ekim 2024 19:24

Kan Donduran Görüntü! Genç Kızın Kafasını Kesti! Surlardan Atlayarak İntihar Etti! (Sansürsüz Video) | Fatih Son Dakika Haberleri

İstanbul Fatih'te yaşanan dehşet verici olayda, genç bir kızın kafasını kesen saldırgan, korkunç cinayetin ardından Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 17:34

Fatih'te Surlarda Dehşet Anları! Kadının Kafasını Kesip Attı, Sonra İntihar Etti

Fatih'te bir kişi kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı.

04 Ekim 2024 17:09

İstanbul'da Kan Donduran Vahşet! Kadının Kafasını Kesip Surlardan Attı, Ardından İntihar Etti

Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak intihar ederken, dehşete düşüren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İstanbul Fatih'te bir kişi, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından attıktan sonra kendisi de atlayarak intihar etti. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı.

04 Ekim 2024 19:00

Fatih'te Akılalmaz Cinayet: 2 Kızı Öldürüp Surdan Atlayarak İntihar Etti! | Fatih Son Dakika Haberleri

Fatih'te yaşanan dehşet verici olayda, genç bir kızın kafasını kesen saldırgan, korkunç cinayetin ardından Edirnekapı surlarından atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 20:35

Fatih'te Kan Donduran Vahşet! Kadının Başını Kesip Surlardan Attı, Ardından İntihar Etti

Ardından Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 17:10

Son Dakika Haberi Genç Kızın Kafasını Kesip Surlardan Atladı!

İstanbul Fatih'te tüyler ürperten bir vahşet meydana geldi. https://x.com/Haberturk hesabımızı takip edebilirsiniz.

04 Ekim 2024 17:22

Fatih'te Surlarda Dehşet Anları! Eski Ve Yeni Sevgilisini Yarım Saat Arayla Katletti

Surlardan atlayan katilin yarım saat arayla 2 kadını öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 17:09

Fatih'te Dehşet: Kadının Başını Kesip Surlardan Attı, Ardından İntihar Etti

Fatih'te bir kişi kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı.

04 Ekim 2024 17:20

Fatih'te Surlarda Dehşet Anları! Katil Yarım Saat Arayla İki Kadını Öldürmüş

Surlardan atlayan katilin yarım saat arayla 2 kadını öldürdüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2024 17:09

Kan Donduran Vahşet! Fatih'te Bir Kişi Kadının Başını Kesip Aşağıya Attı!

Ardından surlardan atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 17:18

Fatih'te Kan Donduran Vahşet! Kadının Başını Kesip Surlardan Attı

Bir kişi kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından surlardan atlayarak intihar etti.

04 Ekim 2024 17:49

Fatih'te Vahşet: Kadının Kafasını Kesip Surlardan Aşağı Attı

Fatih'te kimliği belirlenemeyen bir kişi bir kadının başını kesip surlardan aşağıya attıktan sonra intihar etti. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

04 Ekim 2024 16:59

Fatih Kan Donduran Olay! Kadının Kafasını Kesip İntihar Etti

Ardından surlardan atlayarak intihar etti. KADININ BAŞINI KESİP İNTİHAR ETTİ Bir kişi kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı.

04 Ekim 2024 17:14

İletişim Formu

captcha

Kişisel verilerinizi işlemekte ve kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin bilgilere aydınlatma metnini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Değerlendirme için doğrulama kodunu girin.

captcha