×Uygulama Logosu

Habokado - Akıllı Haber Özeti

Özetleri Okuyun ve Dinleyin

İnci Taneleri Oyuncularının İsimleri (Yeni, Resimli) İnci Taneleri Dizisi Oyuncuları Ve Karakterleri Açıklandı! İşte İnci Taneleri Oyuncu Kadrosu

İnci Taneleri yeni oyuncuları gündemde... İnci Taneleri dizisinin yeni sezon dizisi olacağı planlanıyor. İnci Taneleri dizisine yeni oyuncular dahil oldu. İnci Taneleri oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde. İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Cihan KUBİLAY AKA Kasım GÜVEN KIRAÇ Nergis YASEMİN BAŞTAN Evren Duyal, İnci taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Evren Duyal İnci Taneleri'nde! Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan başarılı oyuncu Aytek Şayan "İnci Taneleri"nin kadrosuna dahil oldu. İnci Taneleri dizisinde Semiramis karakterini Bestemsu Özdemir canlandırıyor.

Kaynak: Cnn

10 Ekim 2024 20:01

Alıntıdır : Haber Kaynağı İçin Tıklayınız

Benzer Haberler

Bu habere çok benzer konularda diğer kaynaklardaki haberlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İnci Taneleri Polis Veli Kimdir? Aytek Şayan Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

KANAL D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında yer alan Polis Veli karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Mezuniyeti sonrası Mezarsız Ölüler (2014), Woyzeck Masalı (2015), Aşk Aptalı (2016), Salto (2018), Kaldırım Serçesi (2019), Sanat (2021) gibi tiyatro oyunlarında sahneye çıktı. Sonraki yıllarda Diriliş: Ertuğrul (2018) dizisinde Lais, İsimsizler (2017) adlı yapımda Bozan Erol, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Rüstem (2020-2021) ve Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı (2021-2022) dizisinde Şahbaz gibi farklı karakterlere hayat verdi. 2023 yılında arka arkaya pek çok projede seyirci karşısına çıkan Aytek Şayan, Hay Sultan (2023), Çöp Adam (2023), Gaddar (2023) gibi işlerin yanı sıra yakın zamanda bir Netflix projesi olan Kübra'da (2024) rol almış ve Serhat karakterini canlandırmıştır.

10 Ekim 2024 20:07

İnci Taneleri Aleyna Öldü Mü, Kimdir? Gözde Gürkan Nereli Ve Kaç Yaşında? İşte İnci Taneleri'nin Aleyna'sı Gözde Gürkan Hayatı Ve Biyografisi...

İnci Taneleri dizisi her perşembe Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. İnci Taneleri dizisinde Aleyna karakteri, Sırat'ın sevgilisi olarak biliniyor. Sırat telefon konuşmasında, ''Aleyna, balım... İnci Taneleri dizisinde gizemli karakter Aleyna'nın siması belli oldu. Aleyna'nın kim olduğu henüz bilinmese de Sırat'ın bir planı olduğu anlaşıldı. Gözde Gürkan, ilk olarak Star Tv ekranlarında 2015 yılında yayınlanan Kara Sevda dizisinde rol aldı. 2016-2018 arası Adını Sen Koy dizisinde Mehtap karakterine hayat vermesinden sonra 2018'de Darısı Başımıza ve 2020'den itibaren Emanet dizilerinde oynadı.

10 Ekim 2024 22:23

İnci Taneleri Kasım Kimdir? Güven Kıraç Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Kasım karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Güven Kıraç, 5 Nisan 1960 tarihinde İstanbul'da Abhaz kökenli bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı. 1997 yılında Zeki Demirkubuz tarafından yönetilen Masumiyet adlı filmde Yusuf karakteriyle ÇASOD, MGD ve Hayfa Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini aldı.

10 Ekim 2024 22:04

İnci Taneleri Zerre Kimdir? Orkuncan İzan Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Zerre karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. 1992, Ankara doğumlu. RS İletişim Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan Orkuncan İzan, 2010 yılında Fehim Paşa Kolay isimli tiyatro oyunuyla sahneye adım atmış, sonra birçok tiyatro oyununda oynamıştır. Orkuncan İzan, Kadıköy Boa Sahnede devam eden tiyatro çalışmaları yanı sıra 2020 yılından itibaren Hekimoğlu, Yargı, Güzel Günler gibi çeşitli dizilerde rol aldı.

10 Ekim 2024 19:34

İnci Taneleri Semiramis Kimdir? Bestemsu Özdemir Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

KANAL D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında yer alan Semiramis karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Semiramis ile Kubilay Aka'nın canlandırdığı Cihan arasında bir yakınlaşma olacak. Bestemsu Özdemir 20 Nisan 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara'da yaşadı.

10 Ekim 2024 20:04

İnci Taneleri Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak, Bu Akşam Yeni Bölüm Yayımlanacak Mı? İnci Taneleri Yeni Sezonun İlk Bölüm Tarihi Belli Oldu

2. sezonuyla devam edecek olan İnci Taneleri, ekim ayı itibariyle yeniden ekranlarda olacak. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'yü buluşturan İnci Taneleri, yayınlanan 17. bölümüyle 30 Mayıs'ta sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. İnci Taneler 2. sezon açılışını 10 Ekim 2024 Perşembe günü 18. bölümüyle yapacak.

10 Ekim 2024 17:31

İnci Taneleri Hatice Kimdir? Kayra Sır Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Hatice karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. 2022 yılında Baba dizisinde rol alarak, Ecrin karakterini canlandırdı. Ecrin, Yaşar ve Binnur'un 4 çocuğundan 3.sü. Abisi Kadircan onun göz bebeği. İnci Taneleri bütün oyuncularının listesi! İnci Taneleri dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı!

10 Ekim 2024 23:17

Nehir'in Eşi Arcan: İnci Taneleri Arcan Kimdir? İnci Taneleri Yeni Oyuncusu Bora Cengiz Kimdir?

Arcan'ın Nehir'in nişanlısı olduğu biliniyor. Arcan, Nehir'in erkek arkadaşıdır. Son olarak Ömer dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çeken Bora Cengiz, İnci Taneleri dizisinde Nehir'in nişanlısı Arcan karakterini canlandıracak. Türk oyuncu, müzisyen ve yönetmen Bora Cengiz 9 Aralık 1990 doğumlu.

10 Ekim 2024 23:14

İnci Taneleri'nin Dilber'i Dudak Uçuklattı! Hazar Ergüçlü'nün Bölüm Başı Ücreti Ortaya Çktı

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi, bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ergüçlü'nün başarılı performansı ve canlandırdığı Dilber karakteri şimdiden büyük ilgi görürken, aldığı bölüm başı ücret ise gündeme damgasını vurdu. HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI Ergüçlü'nün İnci Taneleri dizisinde sergilediği performansın yanı sıra, aldığı bölüm başı ücret de konuşuluyor. Ardından 2013-2015 yılları arasında Medcezir dizisinde başrollerden biri olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, Eylül Buluter karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.

10 Ekim 2024 18:32

Zahir Ne Demek? İnci Taneleri Dilber'in Kocası Öldü Mü? Mustafa Yıldıran Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

KANAL D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında yer alan Zahir karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. İnci Taneleri dizisinde Zahir'i Mustafa Yıldıran canlandırıyor. Zahir, Dilber'in kocasıdır. 1980 yılında Denizli'de dünyaya geldi.

10 Ekim 2024 19:34

İnci Taneleri Niyazi Kimdir? Muhammet Kulu Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Niyazi karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. Muhammet Kulu 9 Eylül 1990 tarihinde dünyaya Bitlis'te gelmiştir. Günümüzde 33 yaşındadır. Instagram'da muhammetkulu ismiyle paylaşımlarına devam eden Muhammet Kulu'nun bu mecrada 1205 takipçisi bulunmaktadır.

10 Ekim 2024 23:14

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün Kardeşlerine Bakın! Gören Aynı Şeyi Söyledi

İnci Taneleri'nde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, dizinin 2. sezonu nedeniyle sosyal medyada gündeme geldi. Dizinin yıldızı Hazar Ergüçlü yine sosyal medyada gündem oldu. Kıbrıslı gazeteci Ergüçlü'nün 2018 yılında yayınladığı bir aile fotoğrafı sosyal medya kullanıcıları tarafından tekrar paylaşıldı.

10 Ekim 2024 18:12

İnci Taneleri Kamuran Kimdir? Deniz Erdoğan Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Kamuran karakteri, İnci Taneleri dizisinin karakterleri arasında yer alıyor. 1972 Hakkari doğumlu Türk şarkıcı. Hakkında: - İlkokul yıllarında, Çankırı'da düzenlenen amatör ses yarışmasında birinci oldu.

10 Ekim 2024 22:04

İnci Taneleri Pirayesi Selma Ergeç Kimdir?

Selma Ergeç 1 Kasım 1978'de Almanya'da doğdu. Selma Ergeç, oyunculuğa Böyle mi Olacaktı ile başladı. SELMA ERGEÇ EVLİ Mİ, ÇOCUĞU VAR MI? Güzel oyuncu 26 Eylül 2015 tarihinde Can Öz ile evlendi. Çiftin düğünü Selma Ergeç'in Almanya'da iken yaşadığı kasabada oldu. Ergeç'in 8 Nisan 2016'da Yasmin isminde bir kız çocuğu vardır.

10 Ekim 2024 20:56

İnci Taneleri Nerede Çekildi? İnci Taneleri Göcek Düğün Yeri Nerede? İnci Taneleri Ev Ve Otel Neresi?

KANAL D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nin ilk tanıtımı yayımlandı. İnci Taneleri dizisi İstanbul'da çekiliyor.

10 Ekim 2024 22:48

İnci Taneleri'nde Dengeler Değişecek! Dilber'in Başı Hiç Olmadığı Kadar Dertte

Kanal D'nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi " İnci Taneleri "nin ikinci sezonu bu akşam başlıyor. Yılmaz Erdoğan'la beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Yasemin Baştan, Güven Kıraç gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizinin yeni sezonunda daha çetin savaşlar ortaya çıkacak ve dönüşü olmayan kararlar " İnci Taneleri "nin dengesini değiştirecek.

10 Ekim 2024 09:02

İnci Taneleri 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kanal D İle İnci Taneleri Fragmanı Gündemde!

İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark edeceği bir an. Yine tek çaresi Azem'den yardım istemek olacaktır.

10 Ekim 2024 22:39

Yeni Sezon! İnci Taneleri 18. Bölüm İzle! Kanal D İle İnci Taneleri Son Bölüm İzle Full Hd

Azem'in çocuklarını bulması ardından dengeler değişiyor. Azem yıllar sonra yine iki çocuğuyla yan yanadır. Koşullar hayal ettiği gibi olmasa da Azem için çok değerli bir an yaşanır. Yine tek çaresi Azem'den yardım istemek olacaktır.

10 Ekim 2024 20:02

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den İnanılmaz Pozlar! "Belin Yok Gibi"

Kanal D'nin rekortmen dizisi İnci Taneleri, 2. sezonuyla geri dönüyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolü üstlendiği İnci Taneleri'nde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri dikkat çekiyor.

10 Ekim 2024 17:33

İletişim Formu

captcha

Kişisel verilerinizi işlemekte ve kanunlarda öngörülen teknik ve idari tedbirleri alarak bu verilerinizin korunması için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. İşlenen kişisel verilerinize ilişkin bilgilere aydınlatma metnini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Değerlendirme için doğrulama kodunu girin.

captcha